Alenka d.o.o.

Družinsko podjetje Alenka d.o.o., ki se ukvarja z izdelavo copat, je bilo ustanovljeno leta 1989. Na svojo zgodovino smo izjemno ponosni, saj smo s svojo delavnostjo, inovativnim pristopom in poslovnim vodilom Stranka je kralj in tako bo tudi hodila” v nekaj letih po naravni poti prešli iz majhne delavnice v našem domu do malo večje delavnice v Stožicah. Delavnica, ki jo morda pomnijo naše najzvestejše stranke, je v letih razvoja postala premajhna in pred nekaj leti smo se preselili na naš sedanji sedež. Tako ima podjetje sedež v Sloveniji, in sicer na Logu pri Brezovici,kjer se poleg proizvodnje nahaja tudi prodajalna.

V več kot dveh desetletjih prijaznosti, kvalitete in všečnih izdelkov so naši copati iz naravnega usnja in naravnega krzna postali sinonim za ”kul” izdelek med mladimi, med starejšimi pa smo prepoznani predvsem po svoji neprekosljivi kvaliteti.

Mladim z naravnim usnjem ponujamo idealne razmere za razvijajoča stopala.

Nogice otrok in mladostnikov so na poti odraščanja podvržene številnim negativnim zunanjim učinkom. S šolskimi copati Alenka in balerinkami otrokom zagotovimo idealno okolje za rast, saj za njihovo izdelavo uporabljamo skrbno izbrano usnje. Naravno usnje je material, ki diha, poleg tega pa daje oporo brez prikrajšanja otroških nog za ugodje.

Starejšim pa s copati iz naravnega krzna zagotavljamo udobje in toplino.

S staranjem naše noge postajajo vedno bolj krhke in občutljive, zato jih je treba po napornem dnevu obuti v najboljšo obutev. To vam lahko omogočijo naši usnjeni in krzneni copati Alenka. Poleg kvalitetnega naravnega usnja pri izdelavi uporabljamo naravno ovčje krzno, ki dokazano pomaga pri številnih težavah z nogami, poleg tega pa zagotavlja udobje in toplino.

Kaj je naša skrivnost?

Kaj je naša skrivnost?